Gör en fin namntavla!

Gör en fin namntavla till din bebis att sätta ovanför sängen. En fin namntavla i ram är också en fin present till den nyfödda bebisen!

Här kan du enkelt göra fina namntavlor direkt på webben och skriva ut! 

En namntavla är inte svårt att göra själv. Ofta brukar man på en namntavla hitta just barnets namn, födelsedatum och klockslag, vikt och längd. Det är en söt tavla att pryda den lilla bebisens rum eller egna hörna med och roligt att spara.
Gör en namntavla med scrapbooking tekniker, med papper och kanske även tyg i olika färger och lager och skriv uppgifterna, eller klistra färdiga bokstäver. Är du duktig att rita gör du kanske det. Du kan också använda ett fint foto på den lilla nyfödda. Låt fantasin flöda! I en fin ram blir namntavlan komplett.
Hos bebisboken.se finns ett kul verktyg för att göra tavlor i olika design. Du fyller i barnets namn, datum och tidpunkt för födseln, vikt och längd. Det finns olika utformningar att välja mellan - tavlor med sånger, med sagotema och med årstidstema. Du fixar enkelt din namntavla och skriver själv ut den och det kostar ingenting!
Välj motiv till namntavlan nedan och klicka på bilden för att göra tavlan:
Bä, bä vita lamm Blinka lilla stjärna
Imse Vimse spindel Saga 1
Saga 2 Gud som haver barnen kär
Årstider - välj den årstid som bebisen är född:
Sommar Höst
Vinter Vår