Spellista med låtar om kärleken till ett barn
Här hittar du vår spellista med utvalda låtar om föräldrars kärlek till sina bebisar och barn. En underbar spellista i väntans tider och när du njuter av din lilla bebis där hemma. Spellistan funkar också utmärkt till en babyshower och kan ge inspiration till sånger som passar på dopet. Vi har samlat 22 låtar - allt från Stevie Wonder, Abba och Evert Taube till Usher, Kent och Madonna.
 
Finaste boken om bebisens första år!
Med Bebisboken gör du den finaste boken om bebisens första år! I enkla mallar på nätet gör du temasidor om bebisens utveckling och i veckodagbokssidorna finns massvis med plats att berätta om allt spännande som händer i er vardag. Bebisboken har massvis med sidor att välja bland - du avgör själv vilka du vill använda och hur omfattande boken ska bli. Bebisboken är den enda "första året bok" som passar alla typer av familjer, där finns också sidor för regnbågsfamiljer och för familjer som adopterat sin bebis. Digitala bilder laddar du upp och beskär direkt. Enkelt och roligt!
Du kan börja på din Bebisbok redan innan bebisen anlänt och fylla i sidor om mamma och pappa och resten av familjen, om hur bebisen blev till och om graviditeten och ladda upp ultraljudsbilderna!

Du kan beställa bebisboken både som eget konto med eller utan ett ex av den färdiga boken eller som fin presentask!
Läs mer om bebisboken här>>