En egen julsaga: Julgranen
I den här härliga julsagan är ditt barn huvudperson. Ditt barn och en kompis ska hitta den perfekta julgranen, men det är inte så lätt... När man springer från gran till gran är det lätt att komma en bit in i skogen, där det finns en övergiven gammal stuga. Eller är den egentligen övergiven...? Ett ljus tänds och ett muttrande hörs, och ut kommer en liten gumma med spetsig hatt och en stor vårta på näsan...
Gör en egen saga till barnen!
I den här sagan är det ditt barn som är huvudpersonen! Fyll i namn på de som ska vara med i sagan - mamma, pappa, andra vuxna och ett syskon eller en kompis. Fyll i med förnamn och kanske också vem det är skriv tex "Mamma Lotta" eller "Faster Anna". Vill du skriva ut flera sagor med olika barn i huvudrollen är det bara att fylla i formuläret flera gånger. Det går ju också bra att hitta på egna namn på huvudpersonerna!
Barnets namn (huvudpersonen):
Ett syskon eller en kompis:
Vuxen 1:
Vuxen 2:
OBS! Alla fält bör fyllas i för att sagan ska bli bra.
Ta det lugnt, det är ju jul!
Låt tomten ta hand om stressen, han är van. Det finns knappast någon annan som har ett lika tufft schema som denne man på julafton.

• Det bor drygt 320 miljoner barn i världen som tror på tomten. Om vi säger att tomten jobbar 24 timmar och vi räknar drygt tre barn/familj i snitt innebär det ca 100 miljoner hushåll att besöka under detta dygn.

• Om tomten ensam ska hinna besöka alla dessa barn måste han besöka drygt 4 miljoner familjer per timme, det är närmare 70 000 familjer i minuten eller drygt 1100 i sekunden.

• Om alla barnen varit snälla så får de ett paket av tomten. Om detta väger 1 kg i snitt, så måste tomtens släde klara att dra 320 000 ton. Det krävs en väldig massa renar för att klara av att dra den släden...
All kan skriva boken om sitt liv!

Bästa julklappen till generationen som har "allt" och önskar sig "inget". Ge bort ett roligt projekt i presentask som blir en underbar minnesskatt att bevara för barn och barnbarn.

Läs mer och beställ på tillminabarnbarn.se>>