Färdiga tipspromenader för barn

Ibland är det mycket som ska fixas inför ett barnkalas eller en träff av något annat slag. Har man då inte tid att göra sin egen tipspromenad till barnen finns färdiga tipspromenader att ladda hem med fina frågeblad, svarsformulär och facit!

Här hittar du en topplista med färdiga tipspromenader att beställa och få levererade direkt med e-mail.

Har man tid och lust gör man så klart sin egen tipspromenad. Här hittar du lite saker att tänka på om du vill göra din egen tipspromenad.

5 färdiga tipspromenader för barn

1. Tipspromenad för barn: I sagans värld

Det här är den ultimata tipspromenaden för de allra flesta barn, i de allra flesta sammanhang! Tipspromenaden anpassar du själv i längd och svårighetsnivå och väljer mellan 32 frågor ur sagans värld!
Läs mer om tipspromenaden>>

tipspromenad barn

2. Vårtipspromenad för barnen

En rolig tipspromenad som gör barnen till experter på våren! Du får 15 frågor med kul våranknytning och färdigt svarsformulär och fint diplom. Detta är en skojig aktivitet att göra tillsammans, frågorna passar barn ca 3-8 år. De yngre behöver vuxenhjälp, de äldre kan läsa själva!
Mer info>>

3. Tipspromenad barn: Djuren på bondgården

Vad heter stoets unge? Hur många magar har en ko? En rolig tipspromenad om djuren på bondgården. 16 färdiga frågor, svarsformulär, facit och diplom till alla deltagare.
Mer info>>

4. Tipspromenad om djur: Vem är jag?

FÖR DE YNGSTA!
En rolig tipsrunda om djur! Frågan är Vem är jag? Och svarsalternativen är i bilder. Därför är den här tipspromenaden särskilt rolig även för de små barnen. De lite större barnen läser de korta ledtrådarna själva. Passar barn från 3 år.
Mer info>>

färdig tipspromenad

5. Tipsrunda barn: Vilda djur & djungel

Rolig tipspromenad till barnkalaset med djur eller djungeltema. 16 färdiga frågor om vilda djur och djungel, svarsformulär, facit och fint diplom. Fixa en riktigt rolig aktivitet på bara några minuter.
Mer info>>

Mer om roliga tipspromenader!

Här hittar du fler roliga tipspromenader för både barn och vuxna>>

Det är ju inte bara barnen som ska få ha roligt! En tipspromenad kan också vara en kul aktivitet till fest för vuxna eller barn och vuxna tillsammans. En tipspromenad till midsommar brukar till expempel vara en klassiker! Här kan du läsa mer om att ordna tipspromenad på fest – och om olika roliga varianter på frågor och svar – man kan också göra en tipspromenad för mingel eller till och med en annorlunda tipspromenad i mobilen!