10 tips till Halloweenfesten!

Vi har samlat det absolut bästa till halloweenfesten - tips på mat, lekar, pyssel och halloweenfilmer. Här finns länkar till spellistor och till pysselblad, sångblad, halloweenkort och flasketiketter - allt finns att skriva ut gratis.

Happy Halloween!

OBS! Använder du rabattkoder för att skriva ut saker gratis från grapevine.nu, måste du först beställa produkten och sedan fylla i koden. Bara en kod kan användas per gång - men det går bra att beställa fler gånger!
halloweenfest

1. Inbjudningskort

Här gör du enkelt inbjudningskort med din egen text till halloweenfesten. Välj design, skriv din text och få kortet direkt. Skicka som fil eller skriv ut så många du vill - helt gratis så klart! Här hittar du inbjudningskortsfixaren>>
halloweenfest

2. Musik och ljudeffekter

Inget skapar stämning som musik! Till Halloweenfesten behövs så klart den optimala, läskiga spellistan! Här finns en spellista till barnens Halloweenfest med kul halloweenlåtar, välkända läskiga låtar och ruskiga ljudeffekter!
Här hittar du spellistan>>
halloweenfest

3. Läskigt god mat!

Några tips på kul mat att göra till halloweenfesten: kovmumier, äppelmonster och monsterburgare - läs här>>
Mer halloweenmat - en hel buffé med falukorvsmonster och spökpizza finns här>>
halloweenfest

4. Gratis flasketiketter!

Beställ gratis halloweenetiketter att klistra på stora och små flaskor. Ladda hem, skriv ut, klipp och klistra. Enkelt och effektfullt!

Fyll sedan i koden: HÄXBRYGD i fältet för rabattkod i kundvagnen så får du etiketterna gratis!
Ladda hem flasketiketterna här>>

halloweenfest

5. Skattjakt och lekar

Det ska ju så klart busas och lekas på halloweenfesten!
Här finns tips på tio klassiska halloweenlekar med halloween-touch>>
Naturligtvis måste man lösa ett lagom läskigt mysterium på Halloweenfesten! Hitta på själv, eller om tiden tryter ladda hem ett färdigt. Här finns mysterier, skattjakter och festlekar för halloweenfirare i alla åldrar!
Se alla färdiga halloweenlekar>>

De bästa festlekarna till Halloweenfesten!

Vill du ha en lek som "gör" halloweenfesten - en skattjakt med en spännande historia elelr kanske ett ruskigt roligt escapåe game för de lite äldre barnen behöver du inter knåpa ihop allt själv!

Halloweenmysteriet
Hitta skatten hos greve Vlad på slottet Kråkehof! Rolig historia och lagom läskig. Med ny, fin grafik. Ute eller inne. Finns för 4-6 år och 7-10 år.

Mysteriet på Monsterbalen

En halloweenskattjakt med spännande historia. En busig vampyr försöker förstöra den årliga monsterbalen. Ute eller inne. Finns för 4-6 år och 7-10 år.

Mobilskattjakt: Halloween!
Utomhus. Perfekt för blandade barngrupper och även för hela familjen. Funkar både för att litet gäng eller många som tävlar mot varandra. Coolt i mobilen.

Escape Game: Flykten från det hemsökta huset

Ruskigt roligt mysterium för de lite äldre barnen, ca 10+. Inomhus. Det här kan man göra den absolut coolaste festen med!

Uppdrag: Halloween!
Ruskigt rolig halloweenlek med spännande uppdrag! Barnen ska lösa 8 roliga halloweenuppdrag, både sådana som är mer praktiska och kluriga tankenötter. De ska leta, klura, räkna, känna och klättra! För 8-12 år.

halloweenfest

6. Pyssla roliga skelett!

Med vanliga tops, lim och svart papper kan man göra jättefina skelett! Låt barnen pyssla sitt eget!
halloweenfest

7. Bordstabletter med pyssel!

Duka med en fin bordstablett med halloweenpyssel! Använd som underlägg på varje plats och låt barnen pyssla och färglägga en stund i väntan på Halloweenmaten!
Använd koden: BUU i kassan då du beställer så får du bordstabletten gratis!
Beställ bordstabletterna här>>
halloweenfest

8. Halloweenfilmer för barnen

Efter bus och godis kan det vara en bra idé att varva ner med en mysrysig film.
Här finns tips på 10 bra halloweenfilmer för barnen>>
halloweenfest

9. Gör fina halloweenkort till "bus eller godis-rundan"!

Ska barnen gå "trick or treat" kan det vara trevligt att ge bort ett fint halloweenkort till de som ger godis. Här finns fina kort att skriva ut och färglägga>>
halloweenfest

10. Roliga sånger till halloweenfesten!

Sångblad till Halloweenfesten - för visst måste man sjunga om spöken, häxor och monster! Skriv ut och gör till fina underlägg till varje plats.

Beställ med koden: HALLOSONG så får du sångbladen gratis!
Beställ sångbladen gratis här>>